Antena 3 CNN High Tech Norton Anti-Theft – serviciul prin care îți recuperezi gadget-ul furat sau pierdut

Norton Anti-Theft – serviciul prin care îți recuperezi gadget-ul furat sau pierdut

Norton Anti-Theft – serviciul prin care îți recuperezi gadget-ul furat sau pierdut
06 Oct 2011   •   17:00

Norton a lansat azi un nou serviciu web, denumit Anti-Theft (Anti-Furt), care le va permite utilizatorilor să-și deblocheze sau chiar recupereze, de la distanță, gadget-urile furate sau pierdute. Serviciul poate fi folosit de cei care au laptop-uri cu Windows, telefoane inteligente și tablete cu Android. Potrivit Norton, serviciul Anti-Furt protejează gadget-urile fiecăruia dintre noi oriunde ar merge.

Iată ce oferă Anti-Furtul Norton:

Localizare – localizarea pe harta a dispozitivului furat, atunci când este folosit online.

Blocare de la distanță – gadget-ul furat este blocat pentru a opri accesarea informațiilor de către intruși.

 


Notificare de pierdere – afișează un mesaj personalizabil celui care găsește gadget-ul pierdut, astfel încât utilizatorul îl poate primi înapoi.

Web Control – funcționează prin intermediul internetului, astfel încât utilizatorul își poate localiza și bloca laptop-ul/ tableta/ telefonul inteligent, oriunde și oricând.

Fotografii spion
– sistemul realizează fotografii ale oricui s-ar afla în fața laptop-ului și apoi salvează imaginile pe site-ul Norton Anti-Theft, astfel încât ajută utilizatorul la recuperarea dispozitivului (funcția este disponibilă, bineînțeles, pentru gadget-urile cu cameră web).



Suport gratuit – oferă ajutor, răspunsuri la întrebări, prin telefon, e-mail, live chat sau online, atunci când este nevoie.

Serviciul Norton Anti-Theft costă 39,99 dolari pentru protecția a trei gadget-uri. Cei care au mai multe trebuie să plătească 59,99 dolari pentru 5 dispozitive sau 89,99 dolari pentru opt gadget-uri. De asemenea, pentru a beneficia de serviciu, trebuie sa-si creeze un cont pe http://antitheft.norton.com.


×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close