Antena 3 CNN High Tech Noua versiune a jocului World of Warcraft, lansată oficial

Noua versiune a jocului World of Warcraft, lansată oficial

Noua versiune a jocului World of Warcraft, lansată oficial
13 Noi 2008   •   19:55

Cea mai recentă versiune a celui mai popular joc online, World of Warcraft, a scos în stradă, miercuri noapte, zeci de mii de jucători. În Paris, Los Angeles, Singapore sau Bucureşti, lansarea oficială a fost făcută aproape simultan, la miezul nopţii. Pe Bulevardul Magheru au fost 1000 de fani şi 60 de agenţi de securitate şi jandarmi.
Cei prezenţi la eveniment au cumpărat şi câte două-trei exemplare, pentru prieteni şi vecini. Oamenii au înfruntat temperaturi de iarnă pentru a cumpăra jocul, intitulat "Wrath of the Lich King".
Prima ediţie a jocului a fost lansată în noiembrie 2004 şi a înnebunit lumea imediat. Jucătorul e invitat să îşi aleagă personajul din opt rase divizate în două facţiuni inamice: Alianţa şi Hoarda. El va evolua într-o lume medievală fantastică şi se va alia cu alţii. Jucătorii îşi cresc caracterele, ale căror nivel maxim era, până miercuri, de 70. De azi-noapte, nivelul a urcat la 80.
În România există peste 10 mii de jucători de World of Warcraft, înregistraţi, oficial, pe servere. În lume, numărul acestora depăşeşte 11 milioane.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close