Antena 3 CNN High Tech Noul iPhone 3GS, lansat oficial în Statele Unite

Noul iPhone 3GS, lansat oficial în Statele Unite

Noul iPhone 3GS, lansat oficial în Statele Unite
Sursa foto: iPhone
20 Iun 2009   •   12:22

Zi importantă pentru iubitorii de gadgeturi din SUA. Noul iPhone 3GS de la Apple şi-a făcut debutul oficial în magazinele americane. Deşi lumea nu s-a îngrămădit ca altadătă, au existat şi destui împătimiţi ai tehnologiei de ultimă oră, care au stat la coadă cu noaptea în cap, doar, doar se vor număra printre primii cumpărători ai noului tip de iPhone.

Botezat iPhone 3GS , de la "Speed" - ?viteză?, noul telefon al companiei Apple este disponibil în două variante de memorie, de 16 GB şi 32 GB. Noul model de iPhone 3G S are o cameră video suficient de performantă pentru a concura cu cele încorporate în alte smartphone-uri. Ea are o rezoluţie de 3 megapixeli, cu unul în plus faţă de modelul anterior de iPhone şi include o funcţie macro, care permite realizarea unor cadre plan-detaliu.

În plus, iPhone 3GS înglobează şi o busolă digitală, care se poate folosi de GPS-ul încorporat, pentru a afişa coordonatele geografice ale locurilor în care se află utilizatorii.

Pasionaţii de tehnologie au fost foarte încântaţi de posibilităţile pe care le oferă noul iPhone. Specialiştii spun că, de această dată, compania a preluat şi comenzi în avans. Aşa explică ei numărul de cumpărători mai mic decât de obicei. Ei au şi veşti bune pentru împătimiţii de gadgeturi. Preţurile vor fi în scădere. ?Veţi continua să vedeţi cum preţurile scad, aşa cum s-a întâmplat cu iPhone-ul 3G, iar în ceea ce priveşte funcţionalitatea, toată lumea vrea să iasă pe piaţă cu dispozitive din ce în ce mai bune?, a edclarat unul dintre reprezentanţii companiei.

În Statele Unite, modelul de 32 GB costă 300 de dolari, iar cel de 16 GB 200 de dolari. iPhone-urile au fost lansate în 2007, iar de atunci Apple a vândut peste 21 de milioane de unităţi, în peste 80 de ţări.

Antena 3

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close