Antena 3 CNN High Tech Noul notebook Joybook R56 promite o experienţă vizuală unică

Noul notebook Joybook R56 promite o experienţă vizuală unică

Noul notebook Joybook R56 promite o experienţă vizuală unică
25 Sep 2007   •   12:10

BenQ lansează un nou model din seria de notebook-uri premiate, Joybook R56 ? ce prezintă cel mai rapid timp de răspuns din lume, 8ms, procesor Intel Core?2 Duo, cea mai bună unitate de procesare grafică din seria ei, NVIDIAŽ GeForceŽ 8400M, port e-Sata, ieşire HDMI, webcam şi două boxe încorporate de 2W de înaltă calitate, cu un subwoofer de 3W pentru o experienţă vizuală şi audio fără precedent.

Joybook R56 dispune de un display wide de 15,4 inci pus în valoare de tehnologia patentata Ultra Vivid. Echipat cu cea mai nouă unitate de procesare grafică, Joybook R56 suportă cu uşurinţă ultima generaţie de jocuri, aplicaţii şi efecte vizuale precum cele 3D foarte rapide ce necesită caracteristici multimedia puternice. Joybook R56 are, de asemenea, un port e-SATA, un standard al interfeţei de conectare de ultimă generaţie, oferind o rată de transfer cu 300% mai rapidă decât USB 2.0, pentru a permite accesul la perifericele performante.

Astfel, se poate folosi un HDD extern pentru transformarea rapidă a conţinutului High-Definition. R56 vine echipat cu un conector HDMI ce oferă o transmisie clară a conţinutului video digital HD şi a conţinutului audio digital, cu o rezoluţie de până la 1080p, printr-un singur cablu ? permiţând o conexiune facilă cu orice echipament ce suportă formatele HD precum un monitor HD, HD TV ori un proiector HD pentru cea mai bună experienţă multimedia.

SmartNews.ro

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close