Antena 3 CNN High Tech Noul şi stilatul Sony Ericsson Z555, foarte aproape de lansarea pe piaţă

Noul şi stilatul Sony Ericsson Z555, foarte aproape de lansarea pe piaţă

Noul şi stilatul Sony Ericsson Z555, foarte aproape de lansarea pe piaţă
27 Mar 2008   •   11:45

Sony Ericsson pregăteşte lansarea pe piaţă a noului şi stilatului Z555, care se înfăţişează sub forma unui telefon cu clapetă. Z555 a fost prezentat pentru prima oară în luna ianuarie a acestui an, la Las Vegas. Mobilul arată foarte bine, designul său tip diamant fiind unul inovativ, fiind completat de o varietate de specificaţii tehnice utile.

Are un ecran principal de 262K culori, de rezolutie QVGA si un ecran extern OLED, monocrom. Este echipat, de asemenea, cu câteva functionalităţi multimedia: Bluetooth cu A2DP şi cameră de 1,3 megapixeli. Memoria interna este de doar 12 MB, dar poate fi extinsă printr-un card M2.



"Z555 are un design care are menirea de a reflecta personalitatea posesorului său şi de a atrage atenţia. L-am creat pentru cei care îşi doresc un mobil frumos care le reflectă stilul personal şi nu face compromisuri în ceea ce priveşte dotările sau performanţele sale", a declarat Sven Totte, şeful Style Marketing de la Sony Ericsson.

Z555 va fi disponibil în două culori: negru diamant şi roşu, ţinta evidentă a acestuia fiind reprezentată de femei. Nu a fost făcut public încă un preţ pentru acest telefon însă se presupune că nu va fi unul foarte mare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close