Antena 3 CNN High Tech Noul site al Casei Albe respectă imaginea celui mai ?avansat tehnologic preşedinte?

Noul site al Casei Albe respectă imaginea celui mai ?avansat tehnologic preşedinte?

Noul site al Casei Albe respectă imaginea celui mai ?avansat tehnologic preşedinte?
Sursa foto: site casa alba
21 Ian 2009   •   08:36

Noul site oficial al Casei Albe a fost lansat marţi, în timpul ceremoniei de depunere a jurământului de către preşedintele Barack Obama, păstrând tema care l-a adus pe tânărul senator de Illinois în Biroul Oval.
Site-ul www.whitehouse.gov a fost lansat aproape în aceeaşi secundă în care Obama a depus jurământul, având un nou design care semnalează o nouă epocă în administraţia americană. Site-ul sobru al administraţiei Bush a fost înlocuit cu unul dinamic, care reflectă cunoştinţele tehnologice de care dispune succesorul acestuia.
Noul design include mai multe componente interactive, o proeminentă galerie de fotografii afişată în partea de sus a site-ului, posibilitatea de a primi e-mailuri şi un blog al Casei Albe. "Camera de informare" a site-ului include şi zone pentru intervenţiile video săptămânale, slide show, proclamaţii şi decrete executive, precum şi ştiri despre nominalizări şi numiri.
Vizitatorii site-ului sunt invitaţi să trimită mesaje preşedintelui şi personalului său, deşi comentariile sunt limitate la 500 de caractere.
"Preşedintele Obama este decis să creeze cea mai deschisă şi mai accesibilă administraţie din istoria Americii", se poate citi pe pagina de contact a site-ului.
De altfel, cel ce a fost numit cel mai avansat tehnologic preşedinte a fost salutat cu frenezie şi pe reţelele de socializare şi website-uri. La Casa Albă, schimbarea a venit la 12.01 exact, ora locală.
?Bun venit la noul WhiteHouse.gov. Schimbarea a venit în America?, se scria pe site. Aici se promite că va deveni o piesă centrală a promisiunii preşedintelui Obama de a crea cea mai transparentă administraţie din istoria Americii.
Site-ul ar şi un blog, a cărui primă postare este a lui Macon Phillips, director pentru new media al Casei Albe. El a promis că va posta video şi fotografii de la evenimentele de marţi, precum şi primele zile ale lui Obama la noua reşedinţă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Casa Alba
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close