Lansare iPhone 7. Noutatea absolută pe care o aduce iPhone 7. Informația nu trebuia să apară înainte de lansare

de D.G.    |    07 Sep 2016   •   13:57
Lansare iPhone 7. Noutatea absolută pe care o aduce iPhone 7. Informația nu trebuia să apară înainte de lansare foto: pixabay.com
Lansare iPhone 7. Cu doar câteva ore rămase până la lansarea următorului telefon Apple, un site din Vietnam a publicat impresiile unui utilizator care ar fi avut deja ocazia de a folosi iPhone 7. După cum scriu și cei de la 9to5Mac, impresiile acestuia nu sunt diferite de majoritatea informațiilor pe care le-am primit în ultima perioadă prin intermediul unor leak-uri, scrie playtech.ro.

Lansare iPhone 7. Conform utilizatorului, iPhone 7 va fi capabil să înregistreze materiale video la rezoluție 4K la 60 de cadre pe secundă. Niciun dispozitiv comercializat pe piață în prezent nu este capabil de un asemenea lucru, iar telefoanele din generațiile anterioare puteau înregistra doar la 30 fps.

Lansare iPhone 7. Doar versiunea de 4,7 inci este prezentată, astfel că nu ar fi un feature disponibil doar pe modelul Plus. 9to5Mac menționează că un asemenea feature ar explica și decizia Apple de a dubla capacitatea maximă de stocare disponibilă, întrucât videoclipurile 4K ocupă foarte mult spațiu.

De asemenea, iPhone 7 va fi disponibil și într-o versiune neagră, în cadrul căreia logo-ul de pe spatele telefonului va fi mat.

 

x close