Antena 3 CNN High Tech Numai în America! Era supărată pe copiii ei, a luat o pușcă și a făcut asta

Numai în America! Era supărată pe copiii ei, a luat o pușcă și a făcut asta

Numai în America! Era supărată pe copiii ei, a luat o pușcă și a făcut asta
Sursa foto: Foto: Dailymail
12 Apr 2016   •   10:42
Unii părinți au probleme serioase cu obiceiurile online ale odraslelor lor. În clipul de mai sus, vedem un exemplu extrem al acestei situații, în care protagonistă este o familie din sudul Statelor Unite.

Rețelele sociale sunt invenții relativ noi, cu toate că par să existe de când lumea și pământul. Cercetătorii tot fac studii pentru a găsi efectele lor asupra utilizatorilor, iar unele sunt mai optimiste decât altele, scrie playtech.ro

Totuși, un lucru e cert: nu tuturor le place acest nou mod de a folosi internetul, iar unii părinți sunt predispuși să ia măsuri drastice, sătui de comportamentul online al copiilor lor.

Popularizarea rețelelor sociale a mărit prăpastia dintre generații, iar această mamă din Statele Unite s-a săturat să fie ignorată. Nu știm exact ce au făcut copiii ei pentru a o enerva atât de tare, dar știm sigur că nu am vrea să facem parte din familia ei.

Femeia, înarmată cu o armă de vânătoare, a plasat un iPhone pe un ciot de copac și l-a făcut țăndări. Scena nu ar fi fost completă fără un discurs pe măsură.

Vezi video AICI  

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close