Antena 3 CNN High Tech Nvidia a fost desemnată compania anului

Nvidia a fost desemnată compania anului

Nvidia a fost desemnată compania anului
05 Apr 2007   •   22:10

Corporaţia Nvidia, liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, a fost desemnată 'Compania Anului' de către EE Times. Premiul a fost acordat la Gala EE Times Annual Creativity in Electronics, eveniment care a avut loc pe 3 aprilie 2007, în Silicon Valley, în cadrul celei mai mari conferinţe de design în sisteme electronice din America de Nord. Nvidia a primit distincţia EE Times ACE acordată companiilor mari, cu vânzări de peste 750 de milioane dolari, care 'dau dovadă de cel mai înalt grad de profesionalism, excelenţă în tehnologie, profitabilitate, management extraordinar al resurselor umane şi al relaţiilor cu clienţii'.

'Nvidia este lider în crearea de produse inovatoare pentru calculatoare şi produse electronice', a declarat Brian Fuller, redactor-şef EE Times. 'Compania a inventat GPU-ul sau unitatea de procesare grafică, care este folosită astăzi pentru numeroase aplicaţii, de la telefoanele mobile până la procesarea de înaltă performanţă. Suntem încântaţi să acordăm această distincţie unei companii care forţează limitele tehnologiei şi imaginaţiei', a adăugat el.

Premiile EE Times au fost apărut ca urmare a dorinţei de a recunoaşte oamenii, companiile, produsele lider din industria electronicii, fiind oferite acelora care se evidenţiază şi aduc contribuţii pozitive - adevăraţii inovatori în tehnologie. Finaliştii au fost evaluaţi de către un juriu compus din cele mai importante persoane din academie, industria de profil şi executive de pe Wall Street.

Rompres

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close