Antena 3 CNN High Tech NVIDIA anunţă GeForce GTX 560 Ti, o nouă placă video din seria “Fermi”

NVIDIA anunţă GeForce GTX 560 Ti, o nouă placă video din seria “Fermi”

NVIDIA anunţă GeForce GTX 560 Ti, o nouă placă video din seria “Fermi”
26 Ian 2011   •   17:22

După cinci luni de la lansarea unităţii de procesare vizuală GeForce GTX , NVIDIA anunţă o nouă placă video, GeForce GTX 560 Ti, care oferă un nivel de performanţă cu 33% mai ridicat, un potenţial de „overclocking” mult mai mare plus un raport îmbunătăţit de performanţă per watt.

GeForce GTX 560 Ti este cel mai recent produs din linia de unităţi de procesare vizuală “Fermi”, care au fost proiectate să ofere performanţă DirectX 11 (DX11) pentru platformele de jocuri.

Noua placă video NVIDIA are o frecvenţă a nucleului de 822MHz şi 384 nuclee CUDA, proiectate pentru ultima generaţie de jocuri DX11.

“GTX 560 Ti GPU oferă toate avantajele: performanţă impresionantă, potenţial de “overclocking” ridicat şi este foarte silenţioasă — reprezentând caracteristiciile unui GPU performant,” a declarat Drew Henry, general manager GeForce GPU business la NVIDIA.

Compatibil cu tehnologiile NVIDIA 3D Vision şi NVIDIA Surround, GPU-ul GeForce GTX 560 Ti oferă de asemenea puterea grafică şi lăţimea de bandă necesare pentru a experimenta jocuri şi pentru a viziona filme Blu-ray de înaltă definiţie în mod de stereoscopie 3D, pe un singur monitor sau până la 3 monitoare. Datorită tehnologiei NVIDIA SLI, cea mai scalabilă platformă multi-GPU, împătimiţii de jocuri se vor bucura de posibilitatea de a mări nivelul de performanţă prin adăugarea unei a doua unităţi GeForce GTX 560 Ti.

Preţul lui GTX 560 Ti porneşte de la 239 Euro şi este disponibil în România din această săptămână.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close