Antena 3 CNN High Tech NVIDIA introduce în România ecosistemul de divertisment 3D pentru acasă

NVIDIA introduce în România ecosistemul de divertisment 3D pentru acasă

NVIDIA introduce în România ecosistemul de divertisment 3D pentru acasă
30 Iul 2010   •   20:49

NVIDIA, a introdus în România ecosistemul de divertisment 3D pentru acasă bazat pe tehnologia 3D Vision, extinzând aplicabilitatea unităţilor de procesare vizuală pe cele mai importante echipamente 3D disponibile pe piaţă. Astfel utilizatorii se pot bucura de conţinut 3D precum filmele Blu-ray 3D, clipuri 3D de pe Youtube, fotografii 3D şi nu în ultimul rând pentru gaming 3D imersiv şi pe televizoare sau proiectoare.

?Tehnologia 3D reprezintă cel mai important moment în evoluţia divertismentului pentru acasă iar NVIDIA s-a remarcat ca pionier al erei divertismentului 3D stereoscopic odată cu lansarea tehnologiei 3D Vision acum 2 ani, România numărându-se printre primele ţări în care a fost demonstrată. Alături de partenerii noştri, ecosistemul NVIDIA 3D le oferă utilizatorilor conţinutul de care se pot bucura acasă,? a declarat Igor Stanek, Product PR Manager, NVIDIA.

Tehnologia NVIDIA 3D Vision a căpătat noi dimensiuni odată cu lansarea soluţiei 3D Vision Surround, extinzând vizualizarea stereoscopică 3d pe trei monitoare şi a fost integrată în noua categorie de produse 3D PC care oferă experienţă 3D completă pentru acasă. Ecosistemul NVIDIA 3D este susţinut de cei mai importanţi parteneri 3D precum Acer, Asus, LG, Panasonic, Sony ş.a.

?Monitoarele şi proiectoarele 3D Acer sunt concepute pentru filmele şi jocurile Full HD 3D. Astfel, parteneriatul cu NVIDIA a venit în mod firesc în momentul lansării primului monitor Full HD 3D pe piaţă şi suntem convinşi de succesul ecosistemului 3D din jurului tehnologiei 3D Vision,? a declarat Bogdan Iftemie, Sales Manager, Acer România.

Ce oferă ecosistemul NVIDIA 3D?

Utilizatorul poate naviga pe Web în 3D. Prin parteneriatul dintre NVIDIA, Adobe şi Microsoft acum se poate realiza ?streaming? în timp real pentru conţinutul video. Site-uri precum YouTube dispun deja de peste 1.000 de clipuri disponibile pentru streaming 3D.

Pot fi vizualizate şi editate fotografii 3D. Producătorii de camere foto precum Sony, Fujifilm, Panasonic lansează camere digitale compatibile 3D pe piaţă, astfel încât utilizatorii pot edita propriile fotografii pe noile sisteme 3D PC.

Pot fi urmărite filme Blu-ray 3D. Prin parteneriatul cu CyberLink, lider în player-ele pentru PC, utilizatorii pot urmări acasă ultimele titluri 3D lansate la Hollywood.

Jocurile 3D. Datorită parteneriatului cu dezvoltatorii de jocuri, mai mult de 425 de titluri sunt disponibile astăzi cu tehnologia NVIDIA 3D Vision.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close