Antena 3 CNN High Tech O fotografie pentru salvarea unui copac. Aplicaţia care te învaţă să iubeşti lectura fără să distrugi copacii

O fotografie pentru salvarea unui copac. Aplicaţia care te învaţă să iubeşti lectura fără să distrugi copacii

O fotografie pentru salvarea unui copac. Aplicaţia care te învaţă să iubeşti lectura fără să distrugi copacii
Sursa foto: Foto: parrotprintcanvas.com
09 Apr 2015   •   08:52

Orice poză făcută unui copac poate aduce în schimb o carte digitală. Două companii bucureştene au gândit o campanie inedită prin care vor să atragă atenţia asupra problemei copacilor.

Cu ajutorul unei aplicaţii, oferă o carte electronică pentru orice poză cu un copac. Au de dat 70 de cărţi, însă, numărul lor va creşte odată cu numărul pozelor primite.

Aplicaţia Read a Tree te învaţă să iubeşti lectura fără să distrugi copacii. Aşa îşi laudă produsul cele două companii bucureştene care au lansat o campanie inedită pentru a salva copacii.

Românii vor să vină, astfel, în sprijinul ONG-urilor internaţionale care militează pentru protecţia mediului. Iar aplicaţia este printre cele mai simple.

Orice telefon mobil se transformă astfel într-o bibliotecă mobilă. Faci o poză unui copac, o încarci în aplicaţie, iar aceasta te răsplăteşte aproape instant cu una dintre cele 70 de cărţi electronice.

Poţi cere câte cărţi vrei, însă, aplicaţie nu poate fi păcălită. Recunoaşte orice copac şi nu poţi câştiga o carte pozând o floare.

"Recunoaşte copacii, nu trebuie să scanezi scoarţă sau ramuri. Pur şi simplu scanezi un copac şi aplicaţia ştie. Dacă scanezi altceva, aplicaţia o să-ţi spună că trebuie să mai încerci", a spus Mihai Sfetcu, director de creaţie.

Magazinul online care oferă cărţile spune că aplicaţia se adresează cititorilor de peste 35 de ani. În special femeilor, ele fiind principalii cumpărători de cărţi.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată din Apple Store şi Google Play.

×
Subiecte în articol: aplicatie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close