Antena 3 CNN High Tech O zi până la "How to Web" 2011. Antreprenorii din domeniul Internetului se întâlnesc la Bucureşti

O zi până la "How to Web" 2011. Antreprenorii din domeniul Internetului se întâlnesc la Bucureşti

O zi până la "How to Web" 2011. Antreprenorii din domeniul Internetului se întâlnesc la Bucureşti
Sursa foto: Foto: comunicatedepresa.ro
08 Noi 2011   •   17:17

Ne petrecem mare parte din viaţă pe Internet, unii dintre noi doar îşi caută prietenii pe Internet, însă foarte mulţi fac averi online. Cei mai mari antreprenori din domeniu se întâlnesc la Bucureşti miercuri şi joi, la conferinţa How to Web. La ea sunt parteneri media Antena 3, Radio Zu şi The Industry.

Marii antreprenori online spun că România are şansa de a deveni un important jucător în dezvoltarea tehnologică.

"How to web 2011 este la a treia ediţie, aşteptăm anul acesta 35 de speakeri din 15 ţări din Europa de Est, Europa de Vest şi din Statele Unite", a precizat Bogdan Iordache, co-fondator şi organizator al evenimentului.

Împreună, aceştia vor stabili care sunt cele mai profitabile afaceri pe Internet.

"Temele de anul acesta sunt concentrate pe tendinţe în web, în principal pe mobile şi social. Separat însă, ca întotdeauna, vorbim despre antreprenoriat, inovaţie, despre tehnologii web şi le dezbatem alături de specialişti internaţionali. Avem reprezentanţi de la cele mai importante cinci incubatoare de web din Europa.

"How to web" se desfăşoară pe 9 şi 10 noiembrie şi reuneşte peste 750 de participanţi, zeci de antreprenori şi investitori web din Europa şi de peste Ocean.






×
Subiecte în articol: conferinta internet online antreprenori
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close