Antena 3 CNN High Tech Obama cere voturi printr-o aplicaţie iPhone

Obama cere voturi printr-o aplicaţie iPhone

Obama cere voturi printr-o aplicaţie iPhone
03 Oct 2008   •   23:31

Echipa candidatului democrat la preşedinţia SUA a lansat o aplicaţie care poate fi descărcată gratuit pe iPhone şi pe iPod Touch, pentru ca Barack Obama sa fie votat de mai multă lume, scrie BBC citat de Cotidianul.
Softul de la Apple, transformat într-un instrument de recrutare politică, a fost dezvoltat de voluntari în mai puţin de trei săptămâni şi se poate descărca gratuit de pe blogul senatorului Obama, după cum scrie BBC.
Aplicaţia le permite utilizatorilor să-şi sune prietenii şi să-şi noteze prietenii pe care i-au sunat, pe cine sprijină aceştia în campania prezidenţială şi dacă au nevoie de un reminder pentru ziua alegerilor, mai scrie Cotidianul.
?Acest instrument este proiectat să vă ajute să vă implicaţi mult mai direct în campania noastră de a schimba ţara, iar cu doar 33 de zile rămase la dispoziţie, este mai important ca niciodată să vă sunaţi prietenii şi familia pentru a vă asigura că sunt înregistraţi la vot şi că votează cu Barack?, rezumă blogul de campanie al lui Barack Obama.
Softul mai furnizează şi ştiri de ultimă oră despre campaniei electorale, alături de clipuri video, fotografii şi argumente pe care utilizatorii de iPhone sunt îndemnaţi să le folosească pentru a-şi convinge prietenii să voteze cu Obama.
Informaţiile adunate de noul soft vor fi înregistrate, dar intimitatea utilizatorilor şi a prietenilor lor va fi protejată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close