Antena 3 CNN High Tech Obama va prelua întrebări prin YouTube şi va răspunde online

Obama va prelua întrebări prin YouTube şi va răspunde online

Obama va prelua întrebări prin YouTube şi va răspunde online
Sursa foto: obama calculator
27 Ian 2010   •   12:56

Preşedintele american Barack Obama va prelua întrebări de la public prin intermediul YouTube referitoare la mesajul său despre Starea Naţiunii, miercuri, şi va răspunde online săptămâna viitoare, a anunţat Casa Albă.
Directorul de "New Media" al Casei Albe, Macon Phillips, arăta într-un post pe blogul instituţiei că întrebările pot fi depuse la YouTube.com/CitizenTube după ora 9:00 pm joi, după audierile din Congres.

"De la webstream-ul nostru live la aplicaţia iPhone, Casa Albă foloseşte tehnologia pentru a se asigura că mesajul despre Starea Naţiunii al preşedintelui ajunge la cât de mulţi oameni se poate," arăta Phillips.

"Acum sunt încântaţi să anunţăm cum preşedintele Obama va folosi de asemenea internetul pentru a oferi publicului o manieră directă şi participativă de a comunica" .

Phillips arăta că la întrebările de pe YouTube, Obama va răspunde în cadrului "unui eveniment special online, live săptămâna viitoare de la Casa Albă.?

Obama s-a bazat puternic pe Internet în timpul campaniei sale electorale pentru preşedinţie pentru organizare, colectarea de fonduri şi comunicare şi a creat pagini MySpace şi Facebook, dar şi pe Twitter .
Echipa de "New Media" a mai lansat de asemenea un canal YouTube, iar Casa Albă este prezentă şi pe siteul de photo-sharing Flickr.
Săptămâna trecută, Casa Albă a prezenta o aplicaţie gratis pentru Apple iPhone, care prezinză live video de la evenimentele prezidenţiale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: administratia americana
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close