Antena 3 CNN High Tech OpenAI a introdus funcția "read aloud" pentru ChatGPT

OpenAI a introdus funcția "read aloud" pentru ChatGPT

OpenAI a anunţat că a introdus funcţia "read aloud" (n.r. citeşte cu voce tare) pentru ChatGPT.

OpenAI a introdus funcția "read aloud" pentru ChatGPT
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Idrees Abbas
de Georgiana Adam    |    10 Mar 2024   •   21:08

ChatGPT îţi permite acum să asculți răspunsurile pe care le generează, nu doar să le citești. Noua versiune este disponibilă atât pe web cât și pe aplicație şi poate fi folosită în 37 de limbi.

ChatGPT nu îți mai dă răspunsuri doar sub formă de text. Acum îți și vorbește, pentru a putea să te ajute chiar și atunci când te afli în mișcare.

Noua funcție "Citește cu Voce Tare" îți permite să asculți răspunsurile, nu doar să le citești. ChatGPT poate vorbi în 37 de limbi diferite și vine cu cinci opțiuni de voce. Este perfect pentru când ești pe drum și ai mâinile ocupate.

Pe dispozitivele mobile ții apăsat pe text și se deschide un player "Citește cu Voce Tare". Aici poți reda, pune pe pauză sau reîncepe lectura. În versiunea web, vei vedea o iconiță cu difuzor sub text, care activează citirea. Este ușor de folosit, indiferent de dispozitivul pe care îl preferi.

Această funcție transformă modul în care interacționăm cu ChatGPT. Astfel, oferă și accesibilitate sporită pentru persoanele cu dizabilități vizuale. Plus, cu auto-detectarea limbii, ChatGPT va citi răspunsurile în limba promptului tău.

×
Subiecte în articol: chatGPT OpenAI
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close