Antena 3 CNN High Tech OpenAI scade prețurile la noul model ChatGPT 3.5 Turbo și anunță corecturi pentru "lenea" GPT 4 Turbo

OpenAI scade prețurile la noul model ChatGPT 3.5 Turbo și anunță corecturi pentru "lenea" GPT 4 Turbo

OpenAI este pregătit să introducă un nou model GPT 3.5 Turbo - același model folosit pentru ChatGPT - și va reduce prețurile produsului pentru a treia oară în ultimul an. Compania a anunțat și corecturi la modelele actuale pentru a rezolva cazurile de "lene".

OpenAI scade prețurile la noul model ChatGPT 3.5 Turbo și anunță corecturi pentru "lenea" GPT 4 Turbo
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Idrees Abbas
de Georgiana Adam    |    26 Ian 2024   •   09:42

Noul model GPT-3.5 Turbo va fi introdus săptămâna viitoare, iar prețurile de intrare și de ieșire pentru acest model vor fi reduse cu 50% și 25%.

Prețurile mai mici ar putea fi un rezultat al eforturilor companiei de a raționaliza și îmbunătăți modelele din ultimele luni, a relatat joi TechCrunch.

Noul model GPT-3.5 Turbo, care a fost denumit 0125 pentru data anunțului, va include, de asemenea, mai multe îmbunătățiri ale produsului, inclusiv o precizie mai mare la răspunsurile în formatele solicitate și remedieri de erori, potrivit OpenAI.

GPT-3.5 Turbo a devenit standardul industriei în rândul altor modele de inteligență artificială care încearcă să concureze cu acuratețea și recunoașterea mărcii OpenAI.

OpenAI introduce, de asemenea, o versiune actualizată a modelului de previzualizare GPT-4 Turbo. În timp ce acest model este mai avansat decât modelele anterioare în îndeplinirea unor sarcini precum generarea de coduri, noua versiune va remedia un bug anterior din GPT-4 Turbo, menit să reducă cazurile de "lene" în care modelul nu își îndeplinea sarcina, a precizat compania, potrivit Mediafax.

Actualizarea vine la aproximativ trei săptămâni după ce OpenAI a redeschis înscrierile pentru modelul său de abonament, ChatGPT Plus, care este alimentat de GPT-4. Abonații la acest serviciu au acces la mai multe caracteristici, inclusiv posibilitatea de a interacționa cu chatbotul prin voce și de a se angaja în conversații "back-and-forth" cu produsul.

×
Subiecte în articol: chatGPT OpenAI
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close