Antena 3 CNN High Tech De ce să alegi OPPO Reno5 Lite, telefonul cu încărcare rapidă şi filmare 4K

De ce să alegi OPPO Reno5 Lite, telefonul cu încărcare rapidă şi filmare 4K

Piaţa telefoanelor accesibile a devenit extrem de competitivă. La preţuri de sub 2.000 lei au început să apară opţiuni de top, o reţetă aplicată de mulţi jucători de pe piaţa telefoanelor mobile, iar OPPO nu face excepţie.

De ce să alegi OPPO Reno5 Lite, telefonul cu încărcare rapidă şi filmare 4K
de Georgiana Adam    |    11 Mai 2021   •   16:55

Producătorul chinez mizează cu modelul OPPO Reno5 Lite pe o încărcare ultra rapidă şi un sistem de camere, care promite conţinut foto şi video care să nu dezamăgească. Dacă ai mereu dificultăţi cu durata de viaţă a bateriei sau pur şi simplu vrei să surprinzi cele mai importante momente din viaţă, în culori naturale şi vii, atunci OPPO Reno5 Lite este telefonul de care ai nevoie.

Reno5 Lite îți arată cum e viața în detalii vibrante și clare

Reno5 Lite este inovator la capitolul cameră: modelul este dotat cu 4 camere principale şi o cameră frontală de 32 MP. Cea principală are o rezoluție de 48 MP Al Quad, cu ajutorul căreia poţi realiza fotografii în culori vibrante şi clare. Camera macro, de 2 MP, cu focalizare fixă, nu este deloc de neglijat. Aceasta îţi permite să surprinzi cadre în care obiectul fotografiat să fie evidenţiat, în timp ce camera Wide, de 8 MP, este perfectă pentru fotografiile de tip peisaj.

Când vine vorba de funcţia Dual-View Video, află că aceasta permite filmarea simultană cu camera principală şi cea frontală, oferind o perspectivă dublă a imaginilor filmate. Mai mult de atât, Reno5 Lite vine la pachet cu un mod de filmare 4K pentru videoclipuri memorabile, care să încânte orice privire. Cu o claritate unică a filmărilor în culori vii, Reno5 Lite este alegerea potrivită, pentru o călătorie memorabilă, la claritate de top.

Doar 5% din baterie îți permite să faci apeluri mai lungi 1 oră

Dacă până acum aveai emoţii că telefonul s-ar putea descărca fix în mijlocul unei conversaţii importante, află că OPPO Reno5 Lite îți permite să faci apeluri mai lungi 1 oră, cu un nivel al bateriei de doar 5%.

Reno5 Lite este echipat cu tehnologie de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Cu doar 5 minute de încărcare, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube. Pe timp de noapte, funcția Battery Guard se adaptează obiceiurilor tale de somn pentru a aplica rapid setările optime de încărcare pe timp de noapte, prevenind supraîncărcarea prelungită în timp ce te odihnești.

Experienţă uşoară şi receptivă

Reno5 Lite oferă performanţă şi un timp foarte bun de răspuns la comenzile pe care le efectuezi indiferent de aplicaţie, iar asta se datorează procesorului de tip Octa-core MediaTek Helio P95 şi a memoriei RAM de 8GB. Stocarea internă are o capacitate de 128 GB la care mai poţi adauga un card microSD cu o capacitate maximă de până la 256 GB pentru şi mai mult conţinut.

Ecran AMOLED Punch-Hole de 6,43"

Ecranul are o diagonală de 6.43inch la care se mai adaugă şi tehnologia AMOLED care oferă imagini în culori vii şi naturale, indiferent de gradul de luminozitate din încăpere. Reno5 Lite folosește AI pentru a se adapta automat la nivelul de luminozitate preferat, atât ziua cât și noaptea. Chiar şi atunci când eşti în aer liber, te vei putea bucura de o luminozitate optimă, astfel încât ochii tăi să fie protejaţi în timplu utilizării smartphone-ului.

Culori îndrăzneţe şi vii

Telefonul mobil nu este doar un gadget foarte important, ci şi un accesoriu fashion. OPPO propune două nunaţe vibrante şi elegante, care să-ţi reflecte propriul stil. Fantastic Purple este un violet caleidoscopic, scăldat în cristal lichid care completează perfect orice stil, iar Fluid Black este un ton de cerneală neagră, care emană o frumuseţe dinamică şi o textură vibrantă.

Reno5 Lite este o idee excelentă de achiziție în cazul în care ai un buget limitat. Noul model de la OPPO vine la pachet cu un procesor puternic, o cameră performantă 4K, care oferă experineţe vizuale complete şi o baterie rezistentă, caracteristici care îţi asigură o experienţă plăcută în utilizare.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close