Antena 3 CNN High Tech (P) La service e ca la medic. Alină suferința laptopului tău!

(P) La service e ca la medic. Alină suferința laptopului tău!

(P) La service e ca la medic. Alină suferința laptopului tău!
21 Sep 2018   •   11:25

Îți duci laptopul în service tot așa cum mergi la consultație sau la operație la medic: doar de nevoie. Apelezi la servicii medicale numai când pățești ceva rău, când te doare ceva sau pentru verificări de rutină. Consideră-ți laptopul un organism viu și gândește-te: atunci când suferă, nu-i așa că vei căuta pentru el ajutor specializat și că vei merge cu el la un service bun de laptop din București?

Este cea mai bună comparație care se poate face: Service Laptop București = clinică medicală București. Laptopul devine pacientul și tu devii însoțitorul lui. Odată ce spui ce îl „doare”, tehnicienii de service îl „internează”, îl „operează” și îl „externează”. Întotdeauna, procedura „medicală” este rapidă, iar diagnosticul este dat repede și exact. Mai ceva ca la o clinică privată! Încă ceva: costurile sunt atât convenabile, încât parcă laptopul ar fi tratat „la stat” în condiții „de privat”.

Laptopul s-a accidentat? Hai cu el la „Urgențe”

Ai vărsat lichid pe laptop? Deconectează-l repede de la electricitate, întoarce laptopul cu susul în jos, șterge-l cât poți de bine și hai repede la „secția” de „Primiri Urgențe” a unui service pentru laptop din București.

Pentru o urgență medicală apelezi la 112, așadar la ajutor specializat, dar încerci să oprești sângerarea ca o măsură de prim ajutor. Asta numai până ce vine Ambulanța (în cazul nostru, până ce mergi cu laptopul la service) ca să preia pacientul și să-i ofere un tratament așa cum se cuvine.

În cazul laptopului tău, una este să intervii tu, cu instrumente, cunoștințe și resurse limitate, alta este să intervină tehnicieni de service dotați cu instrumente dedicate (precum șurubelnițe foarte mici) și rutinați cu astfel de situații urgente.

Precum chirurgii, tehnicienii de service cunosc îndeaproape structura externă și internă a laptopului tău și au bisturiul, forcepsul și asistenții necesari pentru o intervenție de service încununată cu succes.

Laptopul se poate „interna” azi și se poate „externa” mâine sau în numai câteva zile, putând pleca pe picioarele lui acasă. Este o glumă, bineînțeles, dar acestea sunt expresii pe care tu le citești acum ca să înțelegi că toate răspunsurile la întrebări și toate soluțiile la probleme le întâlnești la service.

Laptopul are „afecțiuni cronice”, service-ul are remedii

Tusea care nu mai trece, durerile de cap sau stomac interminabile și repetate - toate trebuie să înceteze acum, până nu se agravează! Cu laptopurile, este foarte ușor ca orice problemă recurentă și care te necăjește zi de zi să fie stopată într-o singură vizită la service.

Dacă laptopul se supraîncinge, însă te păcălește că funcționează normal numai ca să se stingă pe neașteptate un minut mai târziu, dacă ecranul afișează numai dungi și pete, totul se poate rezolva prin intervenții de service (reballing, reparație placă de bază laptop etc.).

Ai avut vreodată o măsea cariată? Doare, nu? Doare până nu mai poți să dormi noaptea și te duci la medicul stomatolog cu speranța că durerea se va calma și că dentistul îți va pune o plombă, nu îți va scoate măseaua problematică. Exact așa și cu mufa de alimentare a laptopului: dacă se mișcă în interior și nu mai face contact perfect, te vei chinui să așezi încărcătorul în diferite poziții ca să poți să-ți încarci laptopul măcar puțin.

Mai grav, poți risca un scurtcircuit pe etajul de alimentare, așa că cel mai bine este să mergi la un service laptop bun din București, ori ca să fixzeze din nou mufa de alimentare, ori să o scoată ca pe o măsea stricată și să o înlocuiască cu alta.

Operații estetice pentru laptop?!

Paralela dintre serviciile medicale pentru oameni și serviciile de la Service Laptop București poate fi dusă chiar mai departe. Domeniul chirurgiei estetice are un echivalent în anumite acțiuni de service precum înlocuirea tastaturii și display-ului laptopului chiar dacă sunt funcționale, înlocuirea HDD-ului cu un SSD (un Hard Disk superior) și altele.

Nu contează că laptopul funcționează bine, vrei doar să funcționeze și mai bine decât înainte și să arate mai bine, să i se redea tinerețea de odinioară și să poată defila din nou pe podiumul laptopurilor.

Oamenii apelează deseori la operații estetice atunci când viața lor socială are de suferit din cauza defectelor fizice vizibile, situația conducând și la o stimă de sine scăzută. Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te că laptopul tău cu tastatura ștearsă sau cu display-ul zgâriat, deci cu defecte fizice vizibile, ar cere să meargă la service, dacă ar putea vorbi.

Laptopul tău își face analize de rutină

Așa cum tu obișnuiești să te duci la medic pentru analizele periodice complete, tot așa trebuie să faci și cu laptopul tău. O dată la șase luni, mergi cu el la service pentru o curățare de praf profesională și pentru o verificare complexă, amănunțită.

Așadar, dacă vrei să trăiești cât mai mult, înseamnă că te interesează să-ți păstrezi o sănătate cât mai bună. Tot așa, dacă vrei ca laptopul tău să aibă o durată de viață cât mai mare, înseamnă că te interesează să-l întreții cât mai bine.

Așa cum tu știi că organismul tău are nevoie de întreținere și de suplimente nutritive, tot așa și laptopul tău se cere curățat de praf, cere instalarea unui alt sistem de operare, cere anumite lucruri pentru mentenanță, posibil un update la versiunile actuale.

Cere să fie dus în service ca să i se redea funcționalitatea, rapiditatea și ca să deții în continuare un laptop pe care să te bazezi. Ai grijă de sănătatea ta și a laptopului tău la Service PC Laptop!

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close