Antena 3 CNN High Tech Packard Bell se întoarce cu un nou logo şi trei computere "proaspete"(FOTO)

Packard Bell se întoarce cu un nou logo şi trei computere "proaspete"(FOTO)

Packard Bell se întoarce cu un nou logo şi trei computere "proaspete"(FOTO)
28 Mai 2009   •   19:38

Packard Bell revine în forţă pe piaţa computerelor, cu trei noi produse. Compania este acum sub umbrela Acer, are un nou logo şi câteva ?maşini? interesante cu care se poate lăuda, informează techdigest.tv.

Probabil cel mai interesant dintre cele trei este iMax-Mini nettop, în fapt o versiune revizuită a lui Acer Revo. iMax-Mini nettop dispune de procesor Atom combinat cu platorma ION de la nVidia.

Nettop-ul vine cu o interesantă funcţie senzitivă de control a jocurilor video, despre care Packard Bell spune că ?va rivaliza cu consola Wii?. În Europa, iMax-Mini nettop va fi disponibil cu monitor de 19 inci.


Packard Bell a prezentat de asemenea EasyNote TR85, un notebook care arată foarte bine, şi care are, printre altele, display LED edge-to-edge, trackpad multi-touch şi sunet Dolby Sound Room. EasyNote TR beneficiază de un finisaj glossy, cu interior mat şi touchpad argintiu. Ecranul are 15,6 inch, procesorul este Intel, placa video este Nvidia GeForce iar capacitatea HDD-ului poate ajunge până la 500GB.



Nu în ultimul rând trebuie menţinate netbook-urile "dot s" de 10.1 inci şi "dot m" cu ecran de 10.6 inci care dispun de touchpad multi-gesture, sunet Dolby, 3G opţional şi acumulator cu şase celule. Piaţa de profil este suprasaturată, aşa că cei de la Packard Bell au decis să instaleze, pe aceste netbook-uri, programul Photoshop Elements 4, ceea ce este foarte posibil să-i atragă pe unii dintre cumpărători.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: computer netbook
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close