Antena 3 CNN High Tech Planul până în 2040 al Apple. "iPhone-ul va fi DISTRUS şi va fi înlocuit de acest produs"

Planul până în 2040 al Apple. "iPhone-ul va fi DISTRUS şi va fi înlocuit de acest produs"

Planul până în 2040 al Apple. "iPhone-ul va fi DISTRUS şi va fi înlocuit de acest produs"
de O.P.    |    04 Dec 2012   •   10:41

Numai prin vânzarea iPhone-urilor, Apple a reuşit să întreacă întreaga industrie care stă în spatele Microsoft, atingând un maximum de 25 de miliarde de dolari, faţă de vânzările de 20 de miliarde de dolari, înregistrate de Microsoft.

Din luna februarie a acestui an, industria iPhone a crescut constant, mărind această diferenţă între Apple şi Microsoft.. Spre deosebire de alte companii, Apple are o abilitate fantastică de a prezice ce fel de gadgeturi au tendinţa să le depăşească pe cele pe care deja le vinde şi astfel într-o perioadă scurtă de timp, să construiască produsul perfect, de care cumpărătorii să se îndrăgostească.

Cel mai bun exemplu este iPad-ul, care a stopat evoluţia pe care o aveau calculatoarele Mac. Analistul de top, Gene Munster a declarat pentru Business Insider că Apple are tendinţa de a-şi canibaliza propriile produse, şi va continua să facă acest lucru.



Mai mult, acesta a declarat că Apple lucrează la proiecte futuriste precum roboţi de mici dimensiuni, materiale 3D, calculatoare de "unică folosinţă" şi tehnologie automatizată.

Mai mult, potrivit ultimelor grafice, planul Apple până în 2040 este să distrugă iPhone-ul şi să îl înlocuiască cu "sticlă computerizată". Acest gadget futurist va aduce, cel mai probabil, sfârşitul erei smartphone-urilor.

"Sticla computerizată" urmează cursul firesc al lucrurilor: iniţial calculatoarele stăteau în camere mari, apoi pe birou, apoi le-am putut ţine în braţe, iar acum le vom ţine în mână.

Iată schema la care lucrează cei de la Apple:



×
Subiecte în articol: Apple iphone
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close