Antena 3 CNN High Tech PoGo, noua imprimantă mobilă de la Polaroid pentru poze de pe telefon sau camera foto

PoGo, noua imprimantă mobilă de la Polaroid pentru poze de pe telefon sau camera foto

PoGo, noua imprimantă mobilă de la Polaroid pentru poze de pe telefon sau camera foto
04 Iul 2008   •   17:25

Polaroid nu se dezice de titulatura de inovator în domeniul fotografiei. După ce firma a lansat aparatul care făcea fotografii instant pentru prima oară în 1948, Polaroid apare pe piaţa foto cu un nou produs ce va permite utilizatorilor să printeze fotografiile din telefonul mobil sau din camerele foto, pe loc.

Potrivit SkyNews, noul PoGo Instant Mobile Printer poate printa fotografii într-un minut, cântăreşte puţin peste 200 de grame şi foloseşte o baterie reâncărcabilă. Fotografiile sunt printate folosind tehnologia Zero Ink, folosind cristale de vopsea activate de căldură care developează fotografiile.



Dimensiunile fotografiilor printate sunt de mărimea unei cărţi de vizită, imaginile putând fi folosite şi ca abţibilduri.

Imprimanta se conectează la telefonul mobil sau camera foto prin conexiune Bluetooth sau USB.

Fondatorul companiei Polaroid, Edwin Lund a declarat că noul PoGO ve ?reinventa magia fotografiilor printate pentru secolul XXI?

Cu toate acestea, specialiştii sunt de părere că noul gdget nu va prinde la public. Stuart Miles de la pocketlint.co.uk a declarat pentru Sky News că deşi imprimanta PoGo este un accesoriu distractiv, nu este foarte practică. ?Imprimanta poate face numai 15 fotografii şi apoi trebuie reâncărcată. Iar hârtia este destul de scumpă. Este însă o mişcare bună pentru Polaroid.? a declarat acesta.

PoGo este deja disponibil în magazinele din Marea Britanie, unde poate fi achiziţionat la preţul de 99 de lire sterline, adică aproximativ 200 de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close