Antena 3 CNN High Tech Posibil contract de publicitate între Yahoo şi Google, pentru anihilarea ofertei Microsoft

Posibil contract de publicitate între Yahoo şi Google, pentru anihilarea ofertei Microsoft

Posibil contract de publicitate între Yahoo şi Google, pentru anihilarea ofertei Microsoft
02 Mai 2008   •   12:21

Compania Yahoo ar putea anunţa semnarea unui contract cu Google în următoarea săptămână, încercând să se apere în faţa unei oferte de preluare ostilă din partea Microsoft, informează Wall Street Journal. Cele două companii discută un acord non-exclusiv despre care se crede că va primi aprobarea autorităţilor de reglementare a pieţei, mai spun cei de la Wall Street Journal, citând surse avizate.

Yahoo şi Google au refuzat să comenteze, însă presa străină informează că, în urma înţelegerii, rezultatele căutărilor pe motorul Yahoo ar conţine reclame de la Google. Cei de la Microsoft susţin însă că o înţelegere între Yahoo şi Google nu este în folosul consumatorilor. ?Orice contract definitiv între cele două părţi va oferi celor de la Google 90% din piaţa publicitară a căutărilor pe internet. Asta ar face ca piaţa să fie mai puţin competitivă?, a spus Brad Smith, consilier general la Microsoft.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close