Antena 3 CNN High Tech Preț iPhone 8 și iPhone X. Telefoanele sunt disponibile în România, cu precomandă

Preț iPhone 8 și iPhone X. Telefoanele sunt disponibile în România, cu precomandă

Preț iPhone 8 și iPhone X. Telefoanele sunt disponibile în România, cu precomandă
14 Sep 2017   •   17:04

Preț iPhone 8 și iPhone X. Apple a lansat, marţi, 12 septembrie, cele mai noi modele de smartphone-uri ale brandului.

Preț iPhone 8 și iPhone X. Cel mai așteptat dintre ele a fost iPhone X. Cu acest model, Apple marchează 10 ani de la lansarea primului său telefon, aceasta fiind, de fapt, și simbolistica lui X din numele modelului – vedetă.

Preț iPhone 8 și iPhone X. Inevitabil, fanii din Românie se întreabă când ajung noile modele în țara noastră și, mai ales, la ce prețuri. Ei bine, aceste se pot precomanda deja, chiar dacă este vorba doar despre un magazin online.

Preț iPhone 8 și iPhone X. Astfel, noile telefoane Apple vor putea fi precomandat de fanii din România începând, din 27 octombrie, de la 3699,90 lei pentru varianta cu 64 GB de stocare, respectiv 6.099,90 lei pentru versiunea cu 256 GB de stocare internă a iPhone X.

Preț iPhone 8 și iPhone X. Apple estimează că iPhone X va ajunge efectiv pe piaţă pe 3 noiembrie. În SUA, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor putea fi comandate, începând din 15 septembrie, iar livrările ar urma să înceapă în 22 septembrie.

Preț iPhone 8 și iPhone X. Apple a comunicat pentru iPhone X un preţ de referinţă de 999 de dolari SUA pentru varianta de 64 GB, în timp ce iPhone 8 pleacă de la 699 de dolari, iar iPhone 8 Plus de la 799 de dolari.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close