Antena 3 CNN High Tech Prima schimbare făcută de Facebook pe Instagram: Utilizatorii vor putea crea clipuri video de 15 secunde

Prima schimbare făcută de Facebook pe Instagram: Utilizatorii vor putea crea clipuri video de 15 secunde

Prima schimbare făcută de Facebook pe Instagram: Utilizatorii vor putea crea clipuri video de 15 secunde
de M.T.    |    20 Iun 2013   •   21:03

Instagram, populara reţea de socializare devenită celebră prin serviciul ei de partajare de fotografii pe care Facebook a achiziţionat-o anul trecut într-o tranzacţie de 1 miliard de dolari, s-a extins acum şi în zona de partajare/distribuire de clipuri video

Astfel, noul serviciu va permite celor aproximativ 130 de milioane de utilizatori Instagram să înregistreze şi să editeze clipuri video de 15 secunde.

"Video on Instagram" a fost prezentat oficial de Kevin Systrom, şeful Instagram, introdus de Mark Zuckerberg, cofondator şi CEO Facebook.

„Acest lucru permite oamenilor să creeze clipuri video de 15 secunde pentru a-l partaja pe Instagram. Caracteristica include capabilităţi de editare, precum şi 13 filtre noi, care au fost create special pentru video-uri”, a declarat Systrom.

Mişcarea celor de la Facebook poate fi considerată o replică pentru rivalii de la Twitter, care, anul trecut, au achiziţionat aplicaţia video Vine. Spre deosebire de Instagram, Vine permite doar clipuri video de 6 secunde.

Potrivit lui Systrom, în doi ani şi jumătate, utilizatorii Instagram au urcat 16 miliarde de fotografii şi zilnic sunt date un milion de like-uri.

Noua aplicaţie video de pe Instagram este disponibilă şi pe iPhone şi Android, darclipurile pot fi urmărite şi pe internet.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close