Antena 3 CNN High Tech Primele amănunte despre Shiho, noul telefon de la Sony Ericsson

Primele amănunte despre Shiho, noul telefon de la Sony Ericsson

Primele amănunte despre Shiho, noul telefon de la Sony Ericsson
11 Iun 2008   •   17:04

Sony Ericsson "iese la rampă" cu un nou telefon denumit Shiho. Primele amănunte despre mobil au apărut miercuri, înainte de lansarea oficială, care este aşteptată a avea loc pe 17 iunie. Shiho este denumit oficial C905 şi este un telefon stil slider, care va beneficia de o cameră cu nu mai puţin de 8,1megapixeli.

În afara numeroşilor pixeli, camera va mai beneficia de autofocus, blitz cu Xenon, stabilizator de imagine, red eye reduction (opţiunea de reducere a efectului de ochi roşii), recunoaştere facială şi smart contrast.

În plus, camera beneficiază de suport atât foto cât şi video, incluzând chiar un stabilizator pentru funcţia video. În afara camerei, principalul atu al telefonului, C905 va dispune de un display QVGA de 2,4 inch, Wi-Fi, GPS încorporat, accelerometru, Bluetooth 2.1, Exchange ActiveSync şi suport pentru UMTS şi HSDPA.



C905 va putea fi achiziţionat spre sfârşitul anului 2008 şi va fi disponibil în culorile auriu, argintiu sau negru. Nu trebuie omisă memoria de 2GB inclusă în pachetul cu care va veni telefonul. Nu se cunosc deocamdată amănunte despre preţul handsetului.

Sursa Foto: Blog.se-nse.net

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close