Antena 3 CNN High Tech Primele informaţii despre seria Z, laptop-urile ultraportabile din gama Sony Vaio

Primele informaţii despre seria Z, laptop-urile ultraportabile din gama Sony Vaio

Primele informaţii despre seria Z, laptop-urile ultraportabile din gama Sony Vaio
15 Iul 2008   •   19:24

Sony ridică ştacheta pe piaţa laptop-urilor ultraportabile prin două noi produse din gama Vaio. Notebook-urile sunt foarte subţiri, apropiate, dar nu la fel de mici ca MacBook Air lansat de Apple. Denumite "Z series" computerele măsoară fiecare 3,3 cm în grosime şi au un display de 13,1 inch, cu rezoluţia maximă de 1600x900.

Ambele laptop-uri dispun de procesoare Intel Centrino 2, de 2,26 GHZ respectiv 2,53 GHZ. Memoria RAM este de 4 GB iar hard-drive-ul poate fi de 128 sau de 320 GB.



Grafica este asigurată de nVidia GeForce 9300M GS ori GeForce 9600M GS. Unul dintre lucrurile foarte bine puse la punct de Sony, la seria Z, este bateria care conferă o autonomie de până la şase ore, cu o singură încărcare.

Notebook-urile sunt livrate cu sistemul de operare Windows Vista. În afara acestor specificaţii mai sunt şi altele la fel de folositoare, cum ar fi cititorul de amprentă sau cel pentru cartelele de memorie (memory card reader), cel din urmă fiind încorporat în carcasă. Nu există deocamdată informaţii despre preţ sau data în care va fi lansată noua serie Z.

Fotografii: Electricpig.co.uk, Digitalburn.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close