Antena 3 CNN High Tech Primele teste cu telefonul de 8 megapixeli de la Sony Ericsson

Primele teste cu telefonul de 8 megapixeli de la Sony Ericsson

Primele teste cu telefonul de 8 megapixeli de la Sony Ericsson
18 Iun 2008   •   16:39

În urmă cu o săptămână, am publicat primele amănunte despre telefonul de 8 megapixeli, de la Sony Ericsson, înainte de lansarea oficială. Britanicii de la Electricpig.co.uk au reuşit deja să intre în posesia sliderului C905. Mai jos puteţi urmări imaginile postate de aceştia pe YouTube, cu testele efectuate pe telefonul Sony Ericsson C905.


În afara numeroşilor pixeli, camera lui C905 beneficiază de autofocus, blitz cu Xenon, stabilizator de imagine, red eye reduction (opţiunea de reducere a efectului de ochi roşii), recunoaştere facială şi o funcţie nouă, denumită smart contrast.

Telefonul dispune de un display QVGA de 2,4 inch, Wi-Fi, GPS încorporat, accelerometru, Bluetooth 2.1, Exchange ActiveSync şi suport pentru UMTS şi HSDPA. Mobilul vine cu un memory stick de 2 GB, şi un card reader inclus în pachetul cu care va fi livrat.

Conform unor informaţii neoficiale, C905 va putea fi achiziţionat din octombrie 2008 şi va fi disponibil în culorile auriu, argintiu sau negru. Nu se cunosc deocamdată amănunte despre cât va costa handsetul.



Sursa foto: Blog.se-nse.net

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close