Antena 3 CNN High Tech Producătorul BlackBerry va oferi 10.000 de dolari dezvoltatorilor de aplicaţii pentru platforma BB 10

Producătorul BlackBerry va oferi 10.000 de dolari dezvoltatorilor de aplicaţii pentru platforma BB 10

Producătorul BlackBerry va oferi 10.000 de dolari dezvoltatorilor de aplicaţii pentru platforma BB 10
de N.B.    |    05 Sep 2012   •   16:33

Research In Motion (RIM), producătorul BlackBerry face o ofertă posibililor colaboratori, garantând câştiguri de minim 10.000 de dolari celor care vor realiza aplicaţii pentru noua platformă BlackBerry 10, relatează ZDNet.

Programul epntru dezvoltatorii de aplicaţii, lansat marţi de RIM, va asigura fiecărui creator de aplicaţii pentru BlackBerry 10 cel puţin 10.000 de dolari, dacă aplicaţia lor aduce un venit (din cumpărare sau tranzacţii) de minim 1.000 de dolari pe parcursul primului an de funcţionare.

Pentru ca aplicaţiile să fie înscrise în program, ele trebuie să fie urcate în App World înainte ca BlackBerry 10 să se lanseze.

"Ştim că avem cea mai bună comunitate de dezvoltatori de aplicaţii şi vrem să demonstrăm că suntem la fel de dedicaţi succesului precum sunt şi ei", a spus Alex Kinsella, purtător de cuvânt al RIM.

Există, totuşi, câteva detalii care ar putea să nemulţumească pe cei care doresc să construiască aplicaţii pentru BlackBerry. Pe lângă criteriile de calificare ca faptul că aplicaţia trebuie să fie descărcată de cel puţin 100 de utilizatori unici în 12 luni, există o limită de 10 milioane de dolari alocaţi pentru aceste plăţi şi un criteriu de asigurare a calităţii numit "Built for BlackBerry", pe care cei de la RIM nu l-au explicat în totalitate, dar care poate fi decisiv în acceptarea aplicaţiei.


×
Subiecte în articol: Blackberry aplicatii
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close