Antena 3 CNN High Tech Puteţi merge la nutriţionist pe Internet

Puteţi merge la nutriţionist pe Internet

Puteţi merge la nutriţionist pe Internet
23 Iul 2007   •   09:16

Poţi mânca în fiecare zi ceea ce îţi recomandă medicul, astfel încât să poţi avea silueta sub control. Cei care tot amână vizita la nutriţionist au o varianta mai la îndemână, şi anume pe Internet, unde se găseşte un site creat de patru medici români, dintre care doi nutriţionişti, care ajută doritorii să obţină meniuri personalizate în funcţie de vârstă, greutate, sex, înălţime şi afecţiuni medicale. De asemenea, medicii vor ţine cont de activitatea zilnică, iar meniul va varia în funcţie de scopul dietei preferate. Într-un fel va arăta masa pentru cei care doresc să slăbească, în alt fel pentru cei care doresc să se menţină ori să se îngraşe.

Numai după ce v-aţi înregistrat ca utilizator pe site-ul lapapadietetic.ro şi v-aţi creat un profil, puteţi solicita contra cost un meniu personalizat, ce cuprinde nu doar alimentele indicate, ci şi modul lor de preparare.

În plus, puteţi comanda direct mâncarea preparată din meniu tot prin intermediul site-ului, iar dacă aţi menţionat în profil o anumită afecţiune care necesită control medical, site-ul vă va atenţiona să consultaţi un doctor.

Citiţi articolul complet în Evenimentul Zilei

×
Parteneri
Florian Coldea, pus sub control judiciar cu cauţiune de 500.000 lei
x close