Antena 3 CNN High Tech Reduceri masive cu vouchere de 6.000 de lei în noul magazin online Huawei

Reduceri masive cu vouchere de 6.000 de lei în noul magazin online Huawei

La 18 ani de prezență în România, Huawei a marcat acest ”majorat” lansând recent magazinul online www.huaweistore.ro.

Reduceri masive cu vouchere de 6.000 de lei în noul magazin online Huawei
de Georgiana Adam    |    10 Mai 2021   •   11:00

Și cum un majorat cere o petrecere, Huawei își sărbătorește prezența pe piața din România cu un festival de reduceri, vouchere și un concurs cu un premiului special - Huawei Mate Xs, cel mai spectaculos dispozitiv pliabil al producătorului chinez.

Noul www.huaweistore.ro conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio.

Ce reduceri sunt

Clienții au la dispoziție vouchere care totalizează 6.000 de lei, de care se pot folosi atunci când achiziționează produse direct de pe site.

Cu aceste vouchere, produsele cu cele mai mari reduceri, de 1.000 lei sunt telefoanele HUAWEI Mate 40 Pro și HUAWEI P40 Pro. La notebook-urile HUAWEI MateBook D 15 i5 2021 și HUAWEI MateBook D 14 i5 2021, reducerea oferită de voucher este de 800 de lei. Cele două notebook-uri mai vin în plus cu un rucsac oferit cadou.

Vouchere cu reduceri sunt și la ceasuri smart. Pentru HUAWEI Watch GT2 reducerea este de 300 de lei, iar la modelul HUAWEI Watch GT2 Pro, 500 de lei.

"Am observat interesul crescut al utilizatorilor în ultima perioadă pentru produsele din segmentele wearebles, smartphone și notebook-uri și am decis să suplimentăm la 6.000 de lei valoarea voucherelor de care pot beneficia cei care își fac cont pe www.huaweistore.ro și să adăugăm mai multe opțiuni în ofertă", a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România.

Cu prețuri mai mici pot fi găsite, printre altele, în magazinul www.huaweistore.ro cântarul HUAWEI Body Scale 3, brățara de fitness HUAWEI Band 4, căștile HUAWEI FreeBuds 3i, dar și tableta HUAWEI MatePad. Voucherele de reducere se aplică până pe 31 mai.

Iubitorii de tehnologii de ultimă oră pot beneficia de un voucher de 100 lei, dacă se înscriu la newsletter-ul dedicat ultimelor noutăți și promoții ale companiei, pe https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huaweistore-teaser/.

Livrare gratuită și un concurs

Livrarea produselor comandate este gratuită, cu posibilitatea de plată în numerar la livrare, înlocuire și retur gratuit în maximum 14 zile de la achiziție, fără obligația de a motiva decizia.

Huawei mai pune la bătaie și un HUAWEI Mate Xs, telefonul pliabil care stabilește noi standarde în ceea ce privește categoria smartphone. Astfel, toți cei care fac achiziții de cel puțin 100 de lei până la sfârșitul lunii mai intră în tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 10.999 lei.

Articol susținut de Huawei Consumer BG

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close