Antena 3 CNN High Tech Regina Elisabeta a II-a va difuza mesajele de Crăciun pe You Tube

Regina Elisabeta a II-a va difuza mesajele de Crăciun pe You Tube

Regina Elisabeta a II-a va difuza mesajele de Crăciun pe You Tube
23 Dec 2007   •   12:37

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii va difuza tradiţionalele urări de Crăciun, în premieră şi pe site-ul YouTube. În paralel, transmisiunea se va face şi pe un canal special al familiei regale britanice. Mesajul de Crăciun de anul acesta va putea fi accesat de internauţi pe 25 decembrie, începând cu 17.00, ora României.

La cei 81 de ani, Regina Elisabeta a II-a a devenit de curând cel mai în vârstă monarh din istoria Marii Britanii. Cu toate acestea, regina este mereu deschisă la inovaţiile contemporane. Anul acesta, de exemplu, tradiţionalele urări de Crăciun vor fi difuzate în premieră şi pe celebrul site YouTube. În paralel, imaginile vor fi transmise şi pe canalul video al familiei regale britanice, dar numai începând cu 25 decembrie.

Până atunci, însă, internauţii pot intra pe site-ul www.youtube.com şi vor putea urmări imagini vechi sau noi despre casa regală. Unul dintre filmuleţe datează din 1957 şi este primul discurs de Crăciun ţinut de Regina Elisabeta a II-a în faţa camerelor de luat vederi. Alte filmuleţe difuzate pe canalul regal prezintă ziua încoronării, imagini din Palatul Buckingham, primirea liderilor mondiali, precum şi diferitele activităţi ale Elisabetei, alături de soţul său, prinţul Philip.

Antena 3

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close