Antena 3 CNN High Tech Regina Marii Britanii postează filme pe YouTube

Regina Marii Britanii postează filme pe YouTube

Regina Marii Britanii postează filme pe YouTube
17 Oct 2008   •   08:54

Regina Angliei a devenit cel mai important contributor VIP de pe YouTube. In timp ce vizita sediul companiei Google din Marea Britanie, Regina Elizabeth a II-a a postat un videoclip de la o recepţie ce a avut loc in 1969 pentru olimpicii britanici.
Vizita reginei a făcut parte dintr-o ceremonie de atribuire a premiului pentru câştigătorul unui concurs ce viza crearea unui logo alternativ pentru compania Google, competiţie destinată şcolarilor.
?A fost emotionant. Cand te gandesti ca am inceput acum trei ani si ca o vom avea pe Regina Angliei care sa incarce un videoclip pe canalul ei de pe YouTube," declara Chad Hurley,co-fondatorul siteului pe care se incarca 13 ore de film in fiecare minut. ?Nu ti-ai putea imagina ca umblam prin baruri si garaje incercand sa cream un video site pentru noi si prietenii nostri - sa ne fie mai usor sa impartim clipurile. Iar acum suntem cu Regina care incarca un video pe site. Este o nebunie?.
Regina Marii Britanii şi-a creat reputaţia de mare susţinător al internetului. In 1976, a fost printre primii oameni din Anglia care au trimis un mail, iar apoi a recunoscut meritele lui Tim Berners-Lee, cel creditat a fi inventatorul World Wide Web.
Se pare ca familia regala foloseste regulat internetul, mai ales e-mailul pentru a comunica cu nepotii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Google
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close