Antena 3 CNN High Tech Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube

Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube

Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe YouTube
02 Apr 2008   •   17:24

Regina Rania a Iordaniei şi-a lansat propriul canal pe internet, pe platforma video YouTube, pentru a arăta lumii diversitatea şi credinţele lumii arabe. Regina Rania a delcarat că prin intermediul acestei platforme, şi a internetului, comunicarea cu lumea este mai uşoară. Lumea arabă a rămas izolată datorită stereotipurilor create. Canalul reginei poate fi vizitat pe adresa
www.youtube.com/user/QueenRania



Regina Iordaniei doreşte ca primii care să se mobilizeze în acest sens să fie tinerii din toată lumea, invitându-i la o dezbatere pe tema ?cunoaşterii reciproce prin cunoaşterea diferenţelor şi respect?, cu ocazia celebrării Zilei Tineretului pe data de 12 august.

Regina Rania a declarat, în luna februarie, într-un discurs, că, dacă renunţă la extremism, situaţia musulmanilor ar putea fi luată în serios de către Occident. "În lumea arabă sunt mulţi cei care se abandonează furiei pentru că sunt acuzaţi de violenţă?, a declarat regina Rania. ?Trebuie, în schimb, să explicăm cine suntem, în ce credem. Autoritatea noastră morală depinde de buna noastră voinţă de a respinge practicile extremiste", a declarat regina, în cadrul unui forum pe teme economice susţinut la Jeddah?, a mai adăugat ea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close