Antena 3 CNN High Tech Remee, dispozitivul care te ajută să îți controlezi visele: "Tot ce ne putem imagina devine real"

Remee, dispozitivul care te ajută să îți controlezi visele: "Tot ce ne putem imagina devine real"

Remee, dispozitivul care te ajută să îți controlezi visele: "Tot ce ne putem imagina devine real"
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Mai 2016   •   13:14

Omul a fost mereu fascinat de visele pe care le are după ce adoarme. De altfel, pentru unii este o adevărată experiență, o realitate paralelă în care se pot desfășura cum vor ei, în voie. Din păcate, astfel de cazuri sunt rare și mulți dintre noi rareori trăim astfel de experiențe.

Totuși, există o speranță și pentru cei care nu au acest talent. O companie vrea să dezvolte o “mască de vise”, care lasă control total utilizatorului în visul pe care îl trăiește.

“Dacă te gândești la o vacă mov, cotești la un moment dat și apare vaca mov”, explică unul dintre dezvoltatorii acestui proiect, pentru CBS, conform Independent.

“Poți să mergi prin ziduri, poți chiar să comunici cu visul pe care îl trăiești. Tot ce ne putem imagina devine real”, a continuat Thomas Piesel.

Totuși, experții sunt foarte sceptici și susțin că experiența despre care vorbesc dezvoltatorii proiectului Remee nu are mare legătură cu visul autentic:

“Nu există niciun risc la masca asta, dar nici nu există dovezi că teoria lor este reală”, susține un doctor citat de CBS.

 

×
Subiecte în articol: mască control
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close