Antena 3 CNN High Tech Reţeaua de socializare Google+ a fost lansată pentru public

Reţeaua de socializare Google+ a fost lansată pentru public

Reţeaua de socializare Google+ a fost lansată pentru public
de N.B.    |    21 Sep 2011   •   11:39

După 12 săptămâni de teste, timp în care reţeaua de socializare a fost disponibilă doar pentru cei care primeau invitaţie, Google a anunţat, miercuri, lansarea Google+ pentru public, înscrierea fiind nerestricţionată.

Conform blogului oficial al Google, reţeaua de socializare este încă în stadiul beta, fiind nevoie de multe îmbunătăţiri, dar varianta la care s-a ajuns este suficient de stabilă pentru a fi folosită.

Google+ pune accentul pe video, principalul avantaj tehnologic pe care le are în faţa celui mai important competitor, Facebook. Cea mai mare reţea de socializare a încheiat de curând o înţelegere cu Skype, prin care şi-a adaugat serviciul de video-chat în portofoliu.

Reţeaua de socializare creată de Google permite sesiuni de chat video la care să participe până la zece persoane. Similar modului în care partenerii site-ului YouTube au opţiunea să transmită live anumite evenimente, Google+ va permite transmiterea sesiunilor de chat.

 
Posesorii de telefoane mobile cu cameră video în faţă, care rulează pe sistemul de operare Google, Android, vor putea, de asemenea, să participe la aceste chat-uri video. Serviciul ar putea fi o alternativă la cel oferit de Apple prin iPhone, care permite utilizatorilor să se angajeze în chat-uri "faţă în faţă".

La momentul actual, Google+ are peste 25 de milioane de vizitatori unici, conform theScore, o cifră oficială nefiind anunţată încă de Google.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close