Antena 3 CNN High Tech Reţeaua Google+ a rămas fără spaţiu de stocare

Reţeaua Google+ a rămas fără spaţiu de stocare

Reţeaua Google+ a rămas fără spaţiu de stocare
Sursa foto: Foto: hansafx.net
12 Iul 2011   •   09:46

Reacţia publicului la iniţiativa Google de a construi propria reţea de socializare a depăşit cu mult prognozele şi aşteptările companiei. Sistemul reţelei Google+ a fost copleşit de numărul mare de noi utilizatori, iar alertele şi notificările acestora au ocupat tot spaţiul de stocare al sistemului.

Vic Gundotra, şeful departamentului care se ocupă de social networking, a postat pe profilul său de Google+ un mesaj prin carele cere scuze utilizatorilor pentru defecţiune. "Timp de aproximativ 80 de minute, am rămas fără spaţiu de stocare pentru serviciul care ţine evidenţa notificărilor. Motiv pentru care sistemul a continuat să încerce să trimită notificări. Încă o dată şi încă o dată" scrie acesta.

El a adăugat că Google nu se aştepta să atingă limita maximă într-un timp atât de scurt, precizând că au subestimat reacţia la noul serviciu, dar se lucrează pentru remedierea situaţiei.

Versiunea curentă de Google+ este încă la stadiul de testare, reţeaua fiind disponibilă unui număr limitat de utilizatori. Lansarea serviciului la capacitate maximă, fără să fie nevoie de o invitaţie pentru a te înscrie, ar putea avea rezultate catastrofice. Totuşi, principalul competitor din domeniul reţelelor de socializare, Facebook, ar putea avea motive de îngrijorare după acest test.

×
Subiecte în articol: retea de socializare Google
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close