Antena 3 CNN High Tech România ? Luxemburg 3-0. I-am făcut ?Mutsch?!

România ? Luxemburg 3-0.
I-am făcut ?Mutsch?!

România ? Luxemburg 3-0. <br>I-am făcut ?Mutsch?!
28 Mar 2007   •   21:01

Trei goluri au obţinut cele trei puncte pentru România, în partida de miercuri seara, disputată la Piatra Neamţ, contând pentru preliminariile Euro 2008. Un rezultat nu aşa de spectaculos pe cât şi-ar fi dorit unii, care mai speră să vadă rezultate de 7-0 în faţa echipelor considerate mici, dar în ultima vreme s-a dovedit că până şi echipele cele mai neînsemnate din Europa au învăţat să se apere. Aşa a făcut şi Luxemburg, care îşi lăsa doar un om, maxim doi, în avanposturi. Cele trei puncte au fost obţinute în minutul 25, când Mutu a înscris după ce a fost lansat excelent de Zicu. Golul doi a venit după alte 25 de minute, în repriza a doua, când Contra a reuşit o acţiune personală de excepţie.

În minutul 90, Mutu a executat un corner, Goian, care mai devreme scotea o minge de pe linia porţii... luxemburgheze, anulând un gol care oricum trebuia să fie acordat, a reluat din foarfecă, spre poartă, iar Marica, cu un ultim efort, a prelungit în poartă. Un rezultat care, coroborat cu egalul dintre Bulgaria şi Albania, 0-0, devine excelent pentru ?tricolori?, aflaţi la egalitate de puncte cu Olanda, pe primul loc în clasamentul grupei G, cel puţin până diseară, când ?portocalele? joacă în Slovenia.

Unul dintre cei mai buni oameni de pe teren a fost Iannis Zicu, autorul unei ratări incredibile, însă o evoluţie foarte bună au avut şi Rădoi, Mutu şi Contra. De la oaspeţi, cu greu putem evidenţia pe cineva. Poate portarul Joubert şi atacantul Mutsch. Primul pentru că s-a opus de câteva ori majorării scorului, iar al doilea pentru curajul cu care a purtat câteva acţiuni de atac.

Citiţi pe Antena 3 Sport declaraţiile de la finalul partidei România - Luxemburg, precum şi rezumatele celor mai importante partide.

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close