Antena 3 CNN High Tech Românii Mihai şi Miruna, eroii primei cereri de căsătorie pe Google Plus

Românii Mihai şi Miruna, eroii primei cereri de căsătorie pe Google Plus

Românii Mihai şi Miruna, eroii primei cereri de căsătorie pe Google Plus
Sursa foto: Foto: sophia-angelique.hubpages.com
04 Ian 2012   •   08:20

Doi români, deocamdată neidentificaţi, sunt protagoniştii primei cereri de căsătorie formulate pe platforma Google Plus. Un anume Mihai a cerut mâna logodnicei sale, Miruna, folosindu-se de un joc a cărui acţiune are loc în lumea mafioţilor. Comentatorii sunt destul de precauţi şi spun că totul ar putea fi doar o  ingenioasă reclamă pentru respectivul joc.

Romantica poveste a fost dezvăluită chiar de creatorii jocului cu mafioţi. Mihai, care-şi asumase rolul unei căpetenii mafiote, i-ar fi contactat pentru a-l ajuta să ceară mâna Mirunei, implicată şi ea în joc. Românul a putut, astfel, să-şi procure un inel virtual de logodnă care a apărut în faţa fetei în momentul în care s-a conectat.

Se pare că Miruna se aştepta la propunere - deşi, poate, nu în această formă neobişnuită - pentru că a spus "da" fără să stea prea mult pe gânduri. Nunta va fi, însă, cât se poate de reală, chiar dacă o ceremonie va avea, probabil, loc şi în lumea mafioţilor virtuali.

Deocamdată, creatorii jocului nu i-au pus pe ziariştii curioşi în legătură cu cei doi români şi au precizat doar că Mihai şi Miruna sunt numele lor reale, şi nu cele din joc.

Analiştii internetului spun că, până acum, s-au mai văzut cereri în căsătorie sau logodne pe diferite reţele sociale sau pe alte servicii Google, dar cea de acum este, totuşi, inedită.

×
Subiecte în articol: romani logodna
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close