Antena 3 CNN High Tech Românul care a ratat milioane de dolari. A refuzat să lucreze pentru Facebook şi Instagram

Românul care a ratat milioane de dolari. A refuzat să lucreze pentru Facebook şi Instagram

Românul care a ratat milioane de dolari. A refuzat să lucreze pentru Facebook şi Instagram
Sursa foto: Foto: Facebook
18 Mai 2012   •   09:07

Se spune că este important să identifici din timp oportuniţile pe care ţi le oferă viaţa şi să profiţi din plin de ele. Pe de altă parte, sunt persoane care consideră că oportunităţile ţi le creezi singur şi că oamenilor nu li se oferă o singură şansă la succes.

În cea de-a doua categorie poate fi inclus românul Robert Cezar Matei, dspre care publicaţia Business Insider a scris recent. Născut în Bucureşti şi plecat în Statele Unite să studieze la Stanford, românul ar fi putut să fie milionar astăzi, dar a ratat această ocazie din cauza mai multor momente de proastă inspiratie, scriu jurnaliştii americani.

Acesta a refuzat să lucreze pentru Facebook. Ulterior, i s-a oferit un post la Instagram, dar a refuzat şi această oportunitate. Instagram a fost cumparată recent de Facebook contra fabuloasei sume de un miliard de dolari.

În locul celor două oferte, bucuresteanul a acceptat să lucreze pentru Quora.

"Când eşti în Silicon Valley, oricum pierzi oportunităţi. Oportunităţile sunt rar atât de aproape pe cât par ele. În plus, sunt milioane de moduri în care viaţa mea ar fi putut putut fi mai rea", a declarat Matei.


 

×
Subiecte în articol: Facebook Instagram
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close