Antena 3 CNN High Tech Rupert Murdoch amână taxarea publicaţiilor online

Rupert Murdoch amână taxarea publicaţiilor online

Rupert Murdoch amână taxarea publicaţiilor online
Sursa foto: Rupert Murdoch
05 Noi 2009   •   13:45

Taxarea conţinutului online al publicaţiilor deţinute de Rupert Murdoch va fi amânată. Anunţul a fost făcut de chiar de magnatul media, patron al grupului News Corporation si proprietar al Wall Street Journal.

Murdoch susţine că acest proiect necesită o cantitate foarte mare de muncă care ar putea fi dusă la îndeplinire cel mai devreme în luna iunie a anului viitor. "Lucrăm intens la acest proiect, însă nu pot să promit că această dată va fi respectată", a declarat proprietarul Wall Street Journal, citat de AFP.

Rupert Murdoch a anunţat, la mijlocul lunii septembrie, că intenţionează să introducă o taxă pentru accesarea conţinutului Wall Street Journal pe telefonul mobil.

La sfârşitul lunii octombrie, site-ul Wall Street Journal, deţinut de Rupert Murdoch, a lansat Professional, serviciul care permite accesul la conţinuturi premium. Doritorii se vor putea abona la acest serviciu online contra sumei de 600 de dolari anual.

Potrivit lui Rupert Murdoch, ziarele tiparite "sunt o specie pe cale de disparitie". În următorii 30 de ani, acestea vor fi complet înlocuite de instrumentele electronice de lectură, a spus proprietarul Wall Street Journal.
În prezent, peste un milion de persoane plătesc un abonament lunar pentru a avea acces la informaţiile de pe site-ul Wall Street Journal.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: rupert murdoch wall street journal
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close