Antena 3 CNN High Tech S-a deschis Electronic Entertainment Expo, cel mai mare salon de jocuri video

S-a deschis Electronic Entertainment Expo, cel mai mare salon de jocuri video

S-a deschis Electronic Entertainment Expo, cel mai mare salon de jocuri video
16 Iul 2008   •   09:26

Sărbătoare la Los Angeles pentru împătimiţii jocurilor pe calculator. A început cel mai mare salon anual de jocuri video. Evenimentul este un bun pretext pentru companiile de profil să lanseze noi produse, iar pentru jucători - un moment perfect să profite de reduceri substanţiale de preţuri.

Târgul dedicat industriei jocurilor, Electronic Entertainment Expo, a adunat în Los Angeles aproximativ 70.000 de amatori de jocuri, jurnalişti, analişti, investitori şi reprezentanţi ai companiilor din domeniu. Microsoft a venit cu o consolă Xbox 360 de ultimă oră, la un preţ mai mic cu 50 de dolari, şi cu o ofertă nouă, în colaborare cu o firmă de închiriat filme.

Cântăreaţa Duffy s-a alăturat Microsoft pentru a promova jocul de karaoke Lips, dar atenţia pasionaţilor a fost acaparată de noua serie "Gear of War 2". Nici rivalii de la Sony şi Nintendo nu s-au lăsat mai prejos. Au pregătit câte o nouă consolă şi produse care vor da startul către următoarea generatie de jocuri video.

Târgul de jocuri video este privit ca o afacere în sine, care generează venituri de ordinul sutelor de milioane de dolari în fiecare an.

Sursă foto: www.my360.com.au

Antena3

×
Parteneri
Trandafir, bărbatul deghizat în femeie care a făcut ravagii în România
x close