Antena 3 CNN High Tech Salvarea vine pe blog. Un tânăr paralizat ne cere ajutor

Salvarea vine pe blog. Un tânăr paralizat ne cere ajutor

Salvarea vine pe blog. Un tânăr paralizat ne cere ajutor
10 Dec 2007   •   21:26

Imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident, un tânăr din Bucureşti a ales o metodă modernă să strângă bani pentru tratament. A deschis un blog cu numele bolii, şi-a spus povestea şi îi îndeamnă pe cei care îl citesc să-l ajute. ?Alergam dimineaţa spre serviciu ca să nu întârzii. Seara, câteodată prea târziu ca sa ma mai abat din drumul spre casă, alergam din nou spre metrou.

Mulţi pot crede că sunt lucruri mărunte, dar se pare ele sunt cărămizile din care se clădeşte viaţa fiecăruia dintre noi.? Acestea sunt gândurile unei tânăr de 27 de ani aşezate pe un blog, în care cere sprijinul pentru a beneficia de un tratament modern în străinătate.

Mihai a ajuns în scaunul de rotile după un accident rutier. ?Tot ce îmi amintesc acum este doar arşiţa cumplită, disperarea şi neputinţa celor care mă priveau întins pe plământ, rugându-i să sune la tata şi la prietena mea?, îşi aminteşte Mihai. Din august, când a avut loc accidentul, Mihai umblă prin spitale.

Acum e internat la secţia de recuperare de la Spitalul Bagdsar Arseni şi face tratament în fiecare zi. Are şanse de recuperare, dar nu cu aparatele vechi din spitalul românesc. Dacă nu face rost de 30 de mii de euro, va rămâne ţintuit toată viaţa în scaunul cu rotile. Cu ajutorul blog-ului, Mihai a strâns cîteva mii de euro.

AJUTOR PE BLOG:

Observator

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close