Antena 3 CNN High Tech Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa

Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa

Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa
Sursa foto: Foto: Ubergizmo.com
17 Sep 2011   •   09:20

Samsung a depăşit Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa, potrivit unei analize a companiei IDC. Astfel, Samsung a vândut aproximativ 4,8 milioane de unități, față de 4,6 – Apple.

Potrivit Ubergizmo.com, succesul companiei coreene se datorează lui Samsung Galaxy S2. HTC se află pe poziția a treia la capitolul vânzări în Europa. De asemenea, Samsung oferă telefoane care se bat de la egal la egal cu Apple, mulțumită design-ului reușit, a caracteristicilor tehnice precum calitatea imaginilor și capabilitățile foto.

Pe de altă parte, există o diferență demnă de luat în semă între cele două, în privința calității superioare a construcției terminalelor și a materialelor folosite. Apple folosește aluminiul și sticla, în timp ce Samsung utilizează materiale mai ușoare precum plasticul.

În spatele luptei dintre Samsung și Apple, Android deține o poziție fruntașă în privința cotei de piață generale, potrivit IDC, iar Nokia este pierzătorul acestui clasament, cu o cotă de piață care se erodează rapid, pe fondul recent lansatului Windows Phone 7, care-i poate oferi totuși o șansă de a-și reveni.

×
Subiecte în articol: Samsung iphone Apple
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close