Antena 3 High Tech Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa

Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa

de Antena3.ro    |    17 Sep 2011   •   09:20
Samsung depăşeşte Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa
Sursa foto: Foto: Ubergizmo.com

Samsung a depăşit Apple la vânzările de telefoane inteligente în Europa, potrivit unei analize a companiei IDC. Astfel, Samsung a vândut aproximativ 4,8 milioane de unități, față de 4,6 – Apple.

Potrivit Ubergizmo.com, succesul companiei coreene se datorează lui Samsung Galaxy S2. HTC se află pe poziția a treia la capitolul vânzări în Europa. De asemenea, Samsung oferă telefoane care se bat de la egal la egal cu Apple, mulțumită design-ului reușit, a caracteristicilor tehnice precum calitatea imaginilor și capabilitățile foto.

Pe de altă parte, există o diferență demnă de luat în semă între cele două, în privința calității superioare a construcției terminalelor și a materialelor folosite. Apple folosește aluminiul și sticla, în timp ce Samsung utilizează materiale mai ușoare precum plasticul.

În spatele luptei dintre Samsung și Apple, Android deține o poziție fruntașă în privința cotei de piață generale, potrivit IDC, iar Nokia este pierzătorul acestui clasament, cu o cotă de piață care se erodează rapid, pe fondul recent lansatului Windows Phone 7, care-i poate oferi totuși o șansă de a-și reveni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close