Antena 3 CNN High Tech Samsung, din nou peste Apple. Seria Galaxy S a ajuns la 100 de milioane de unităţi vândute mai rapid ca iPhone

Samsung, din nou peste Apple. Seria Galaxy S a ajuns la 100 de milioane de unităţi vândute mai rapid ca iPhone

Samsung, din nou peste Apple. Seria Galaxy S a ajuns la 100 de milioane de unităţi vândute mai rapid ca iPhone
Sursa foto: Foto: androidheadlines.com
de N.B.    |    14 Ian 2013   •   16:11

Samsung a anunţat că vânzările la nivel global ale telefoanelor Galaxy S a depăşit 100 de milioane în trei ani, când a fost lansat primul smartphone al seriei, informează Press Association.

Compania sud-coreeană a precizat că a vândut 25 de milioane de telefoane Galaxy S, 40 de milioane de Galaxy S II şi 41 de milioane de Galaxy S III în ultimii trei ani.

Primul model Samsung Galaxy S a apărut pe piaţă în luna mai a anului 2010, ca o replică la iPhone-ul celor de la Apple, care a redefinit piaţa telefoniei mobile când a fost lansat.

În ciuda faptului că a început mai târziu, Samsung a prins din urmă compania americană în topul vânzărilor de telefoane mobile inteligente, devenind cel mai important nume de pe piaţă la finalul anului 2012.

În comparaţie, modelele iPhone ale companiei Apple au avut nevoie de aproximativ patru ani pentru a atinge cifra de 100 de milioane de unităţi vândute.

×
Subiecte în articol: Samsung Apple iphone
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close