Antena 3 CNN High Tech Samsung lansează o copie după iPhone (FOTO)

Samsung lansează o copie după iPhone (FOTO)

Samsung lansează o copie după iPhone <font color=red>(FOTO)</font>
09 Iun 2008   •   16:21

Grupul corean Samsung a lansat un smartphone cu touchscreen care seamnănă foarte mult cu iPhone-ul, la câteva ore înainte ca directorul executiv al Apple să anunţe lansarea noii versiuni 3G de iPhone, informează Reuters.



La fel ca iPhone-ul, modelul Omnia de la Samsung îşi propune să facă navigarea pe internet cât mai simplă, având un ecran mare pentru a vizualiza clipuri video şi tehnologia necesară ascultării fişierelor audio, precum şi o cameră foto de 5 megapixeli. Telefonul foloseşte sistemul de operare Windows Mobile de la Microsoft.



Telefonul de la Samsung seamănă foarte mult cu iPhone-ul, la formă şi culoare, precum şi la finisaje. Omnia, sau Samsung SGH-i900, va fi fi disponibil în versiuni de 8GB şi 16GB. Preţul pentru modelul de 16GB va fi, iniţial, de 1.098 de dolari, potrivit site-ului asia.cnet.com.



Telefonul va fi prezentat la târgul CommunicAsia din Singapore, începând de pe 17 iunie şi va fi pus în vânzare în Asia în săptămâna respectivă. În Europa, el va fi disponibil din iulie.



Antena3.ro

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close