Antena 3 CNN High Tech Samsung pregăteşte Galaxy S III Mini pentru a concura direct cu iPhone 5

Samsung pregăteşte Galaxy S III Mini pentru a concura direct cu iPhone 5

Samsung pregăteşte Galaxy S III Mini pentru a concura direct cu iPhone 5
Sursa foto: Foto: bgr.com
de N.B.    |    10 Oct 2012   •   16:12

Samsung pregăteşte o variantă mai mică a popularului Samsung Galaxy S III, cel mai bine vândut telefon din gama sud-coreenilor, adăugând, astfel, un nou produs care să concureze cu noul iPhone 5, informează Reuters.

Galaxy S III, lansat în luna mai a acestui an, a devenit în scurt timp cel mai bine vândut telefon al companiei sud-coreene, generând un profit operaţional de 7,3 miliarde de dolari în perioada iulie - septembrie.

Cu un ecran de 4,8 inchi, telefonul celor de la Samsung domină piaţa smartphone-urilor cu ecran peste 4 inchi, însă compania consideră că reducerea dimensiunii telefonului va răspunde cererii foarte mari din Europa şi va oferi un concurent direct pentru iPhone 5, care are un display mărit la 4 inchi.

Există zvonuri conform cărora Samsung s-ar pregăti să lanseze o variantă mai slabă, mai ieftină de Galaxy S III pentru a câştiga un segment din piaţa smartphone-urilor cu preţuri medii sau scăzute. Reprezentanţii Samsung au infirmat spunând că noul Galaxy S III Mini nu va fi un telefon slab dotat.


×
Subiecte în articol: Samsung iphone 5
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close