Antena 3 CNN High Tech Samsung SGH-J700, un mobil care îmbină stilul cu "substanţa" (FOTO)

Samsung SGH-J700, un mobil care îmbină stilul cu "substanţa" (FOTO)

Samsung SGH-J700, un mobil care îmbină stilul cu "substanţa" <font color=red>(FOTO)</font>
03 Mai 2008   •   11:59

Samsung a prezentat SGH-J700, un mobil de tip slide care oferă ?stil cu substanţă?(conform declaraţiilor producătorului), pentru cei care caută un telefon nu foarte performant, dar stilat. Mobilul arată bine datorită ecranului său tip oglindă şi este un telefon subţire, de numai 14,7 milimetri, cu un display TFT de 2 inch (128 x 160 pixeli), care însă, nu dispune de touchscreen. Mobilul are radio FM, MP3-player pentru formate precum MP3, AAC, AAC+, poate înregistra videoclipuri şi are o cameră de 1,3 megapixeli.

De asemenea, dispune de conectivitate USB şi Bluetooth, prin intermediul căruia telefonul se poate conecta la dispozitive periferice precum imprimanta sau căştile audio, folosite în cazul convorbirilor handsfree sau pentru a asculta muzică. SGH-J700 este un dispozitiv tri-band dotat şi cu GPRS/ EDGE.

GALERIE FOTO SAMSUNG SGH-J700



Modelul J700 beneficiază şi de funcţiile Mesaj SOS şi Mobile Tracker, prin care posesorii lui pot fi înştiinţaţi în cazul în care este introdus în telefon un alt SIM decat cel care le aparţine, fără acordul lor. Samsung SGH-J700 este disponibil şi în România la pretul de 549 Ron (cu TVA).

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close