Antena 3 CNN High Tech Samsung va prezenta la CES 2009 cel mai subţire televizor din lume

Samsung va prezenta la CES 2009 cel mai subţire televizor din lume

Samsung va prezenta la CES 2009 cel mai subţire televizor din lume
07 Ian 2009   •   17:24

Samsung Electronics va prezenta la expoziţia CES (International Consumer Electronics Show), din Las Vegas, cel mai subţire televizor din lume creat până acum, la cei 6,5 milimetri pe care-i măsoară. Acesta dispune de un ecran LCD (liquid crystal display) plus un sistem LED (light emitting diode), mulţumită căruia televizorul este atât de subţire, potrivit experţilor citaţi de telegraph.co.uk. Criza economică mondială se pare că are efecte benefice asupra producătorilor de electronice, în sensul că, acum, fiecare dintre aceştia încearcă să producă produsul cel mai subţire, mai mic şi mai uşor.

La expoziţia CES, care va debuta joi, compania japoneză JVC va prezenta cel mai uşor televizor LCD de 32 inch, care este aproape la fel de subţire ca şi cel al Samsung, măsurând 7 milimetri.
Noua generaţie de delevizoare subţiri eclipsează alte modele de LCD-uri prezentate anul trecut, precum cel al Philips (8 mm), prezentate la Berlin în 2008 sau cel dezvoltat de Sony (9,9 mm).
Antena3.ro În următorii ani producătorii de echipamente electronice ar putea să producă, în viitorul apropiat, televizoare din ce în ce mai subţiri, bazate pe noua tehnologie OLED (organic light emitting diode).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Samsung
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close