Antena 3 CNN High Tech Sănătatea proceselor unei companii, urmărită printr-o aplicație

Sănătatea proceselor unei companii, urmărită printr-o aplicație

Sănătatea proceselor unei companii, urmărită printr-o aplicație
20 Mai 2016   •   11:34

O companie din România a lansat pe piaţă prima aplicaţie românească de business performance dedicată exclusiv managerilor - Performio EPM, care oferă toate instrumentele necesare pentru a urmări 'sănătatea' proceselor unei companii, gradul de performanţă al acesteia şi evoluţia angajaţilor, scrie agerpres.ro.

'Performio EPM a apărut pe piaţă ca o reacţie la deficitul de educaţie a managerilor în ceea ce priveşte măsurarea profesionistă şi relevantă a indicatorilor de performanţă. În unele ocazii, business-urile nu ştiu ce este un indicator de performanţă, nu ştiu care sunt indicatorii relevanţi pentru domeniile lor de activitate. În alte ocazii, companiile măsoară anumiţi indicatori de performanţă, dar nu pe cei cruciali sau cu impact strategic pentru buna evoluţie a companiei', spune CEO-ul Performio EPM, Cosmin Coştean, într-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Peste o treime din companiile din România calculează aceşti indici de performanţă folosind datele adunate în Excel-uri, în timp ce abia 14% folosesc un program de tipul Business Intelligence, potrivit unui studiu Ensight Management Consulting. În ciuda acestui lucru, peste 72% dintre managerii companiilor susţin ca deţin, totuşi, cunoştinţe medii sau chiar aprofundate despre managementul performanţei.

Performio EPM este aliatul companiilor în 3 zone principale - managementul strategiei de business, managementul riscurilor şi cel al performanţei angajaţilor şi are ca principale beneficii setarea de obiective strategice şi cascadarea lor în organizaţie, permite monitorizarea eficientă a departamentelor, angajaţilor şi proceselor, centralizează toate sursele de date ale unei companii, indiferent care sunt acestea, pune la dispoziţie o librărie cu peste 3,000 indicatori de performanţă şi calculează riscurile la care este expusă compania sau departamentul vizat.

×
Subiecte în articol: aplicatie
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close